When David heard

When David heard, koormuziek met bijbelse verhalen, van componisten uit verschillende tijden

Het precieze programma is nog niet bekend, maar je kunt denken aan oude muziek van Tomkins, Gabrieli, Schein, Clemens non Papa, maar ook veel nieuwer werk, van o.a. Kodály, Pärt en Whitacre, alles a capella!

In verband met Corona streven we dit jaar naar een projectkoor van maximaal 24 zangers. Dit is het aantal wat op verantwoorde afstand in de aula van de muziekschool past. Daarnaast moeten we ons houden aan regels als éénrichtingverkeer in de gang, eigen drinken meenemen, in de pauzes op je stoel blijven zitten of juist helemaal naar buiten gaan (dus niet in de gang), truien mee (want we zullen veel en vaak ramen open zetten), en wellicht noch andere maatregelen die tegen die tijd nodig blijken.

Zaterdagavond 20 Maart 2021

Audities zijn gaande. Mocht je nog interesse voor deze 2021-editie van het project hebben, neem dan snel contact op, want 2 November starten we met repeteren. Uitvoeringen hopen we dan te kunnen geven op:

Zondagmiddag 21 Maart 2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *