Lustrum concert op 8-9 okt 2022!

Het Haarlems projectkoor voert na ruim twee jaar uitstel nu dan alsnog Selva Morale van Monteverdi uit.

Help mee door deze poster te downloaden (rechtermuisklik op de foto) en op te hangen of te verspreiden! Poster gemaakt door projectlid Jos den Dikken.

Dit feestelijk concert ter ere van ons derde lustrum, wat voor 14 en 15 maart 2020 gepland stond, moesten we op het allerlaatste moment afblazen vanwege Corona. We zijn blij dat we nu alsnog in de gelegenheid zijn dit feestje te vieren door deze mis uit te voeren, op:
8 oktober 2022 20:00uur
9 oktober 2022 15:30uur.
Beiden uitvoering vinden plaats in de Adelbertuskerk, Rijkstraatweg 28, Haarlem.

Voor de uitvoering van deze 13-delige mis ‘Selva Morale e Spirituale’ van Claudio Monteverdi zal een voor de gelegenheid extra groot koor begeleid worden door 2 violen, 4 trombones, 1 orgel/klavecimbel, 1 cello, 1 violone, 1 dulciaan en 1 theorbe van het professionele barokorkest Concerto d’Amsterdam. (Lees meer over deze mis in het volgende bericht).

Onderstaande sponsors hebben ons blij gemaakt met een financiële bijdrage aan deze lustrum-editie, wat voor ons de samenwerking met professionele muzikanten mogelijk maakte:

Ruigrok Stichting
Gemeente Haarlem
Prins Bernhard Cultuurfonds
Muziekfonds Haarlem

Het Haarlems Projectkoor heeft inmiddels een vaste plaats verworven in de Haarlemse korenwereld met bijzondere programma’s voor zowel de zangers als het publiek. Het projectkoor onder leiding van dirigent Felix van den Hombergh richt zich op gevorderde amateurzangers uit Haarlem en omgeving, die in dit koor vaak een extra uitdaging vinden naast hun bestaande kooractiviteiten. Zie ook onze Facebookpagina, en bent u zelf zanger en geïnteresseerd, neem dan contact met ons op, dan kunt u bij ons op de lijst voor een komend project komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.