Lustrum concert op 8-9 okt 2022!

Het Haarlems projectkoor voerde na ruim twee jaar uitstel alsnog Selva Morale van Monteverdi uit.

Help mee door deze poster te downloaden (rechtermuisklik op de foto) en op te hangen of te verspreiden! Poster gemaakt door projectlid Jos den Dikken.

Dit feestelijk concert ter ere van ons derde lustrum, wat voor 14 en 15 maart 2020 gepland stond, moesten we op het allerlaatste moment afblazen vanwege Corona. We zijn blij dat we alsnog in de gelegenheid waren dit feestje te vieren door deze mis uit te voeren op 8 en 9 Oktober 2022 in Adelbertuskerk

Voor de uitvoering van deze 13-delige mis ‘Selva Morale e Spirituale’ van Claudio Monteverdi is een voor de gelegenheid extra groot koor van 38 zangers samengesteld (voor de zangers zelf: zie hier), begeleid door 2 violen, 4 trombones, 1 orgel/klavecimbel, 1 cello, 1 violone, 1 dulciaan en 1 theorbe van het professionele barokorkest Concerto d’Amsterdam.

Onderstaande sponsors hebben ons blij gemaakt met een financiële bijdrage aan deze lustrum-editie, wat voor ons de samenwerking met professionele muzikanten mogelijk maakte:

Ruigrok Stichting
Gemeente Haarlem
Prins Bernhard Cultuurfonds
Muziekfonds Haarlem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.