Monteverdi-concert definitief afgelast!

Helaas hebben we moeten besluiten het Monteverdi project voortijdig te beëindigen. Dat wij dit doodzonde vinden moge duidelijk zijn. Het geld van de voorverkochte kaarten hebben we inmiddels gerestitueerd. Een deel van de zangers heeft aangegeven dat het geld niet geretourneerd hoefde te worden, maar gebruikt mocht worden om de orkestleden te compenseren. Concerto d’Amsterdam was blij verrast met deze 1200 euro.

Het is mogelijk dat wij in de nabije toekomst mogelijkheden zien om de mis van Monteverdi alsnog uit te voeren. In dat geval gaan we nieuw opstarten, kijken welke zangers er nog beschikbaar zijn en hoe we dit binnen dan geldende Corona-richtlijnen ten uitvoer kunnen brengen.

In de tussentijd gaan we deze winter in een kleinere dus een poëzie van op psalmen gebaseerde muziek zingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *